Legyél raktáros nálunk!

Raktárost keresünk!

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő Járműjavító Bázis csapatába Raktáros kolléga jelentkezését várjuk!
Szeretnénk, ha szaktudásoddal és talpraesettségeddel segítenél megnövekedett munkánk, még magasabb szintű és gördülékenyebb kiszolgálásában.
Szerintünk a jó csapatmunka alapja a közös tudás, amit mindenki jól hasznosít.
Honnan tudod, hogy téged keresünk csapatunkba?
Aki szereti az autókat, gépeket, szereti a repülést, érdekli a reptér világa, rossz ember nem lehet!

 

Miben számítunk rád?

Műszaki/Raktáros tapasztalataidra feltétlen számítunk.

Vedd át a hozzánk beérkező alkatrészeket, ha kifogyott rendelj utána, tarts rendet a raktárban, és persze az asztalod körül is. Segítsd a szerelőink, az anyagbeszerző, és a műhelyvezető munkáját, az alkatrészekkel és megfelelő információkkal.

A legtöbb alkatrészt és szolgáltatást, Magyarországon szerezzük be, de előfordul, hogy külföldről kell alkatrészt rendelnünk, ezért örülnénk, ha beszélnél angolul.

 

Ha szeretnél jókedvű csapatunk tagja lenni, szereted a kihívásokat, és nem ijedsz meg a folyamatos változásoktól, sőt örülsz, hogy nem kell mindennap ugyanazt csinálnod, akkor csatlakozz hozzánk, mi pedig gondoskodunk róla, hogy jól érezd magad nálunk!
A kényelmes munkavégzéshez szükséges minden eszközt mi biztosítunk, nekünk „csak” RÁD van szükségünk!

Mivel várunk még?
Jó fizetéssel, hogy a munkaidőben, ne a napi megélhetési gondokkal kelljen foglalkoznod.
Rugalmas hozzáállással és barátságos légkörrel, ahol mindenki büszkeséggel és örömmel mesél a családjáról, szakmai sikereiről és problémáiról is.

Ki vár már a legjobban?
Naná, hogy a főnök. Ha úgy érzed, szívesen jönnél be hozzánk minden nap reggel 7-től délután 16-ig dolgozni, hívd vezetőnket, Kutasi Balázst a 30/635-6084es telefonszámon, vagy küldd el neki fényképes önéletrajzod még ma a balazs.kutasi@airbud-service.com e-mail címre! Abban biztos lehetsz, hogy nála nem veszik el a jelentkezésed, és ha meggyőző vagy, nagyon hamar kezdhetsz is nálunk!

Share This