Munkafelvevő álláshirdetés

Szerviztanácsadó/munkafelvevő kollégát keresünk!

Dunakeszin lévő Bosch Car Service csapatunkba új munkafelvevő kolléga jelentkezését várjuk!
Szeretnénk, ha szaktudásoddal és talpraesettségeddel segítenél megnövekedett ügyfélkörünk még magasabb szintű és gördülékenyebb kiszolgálásában, mert az elégedett, visszatérő ügyfél a legjobb értékelés munkánkra. És szerencsére ebből már most sincs hiány. 🙂
Szerintünk a jó csapatmunka alapja a közös tudás, amit mindenki jól hasznosít.
Honnan tudod, hogy téged keresünk csapatunkba?
Aki az autókat szereti, rossz ember nem lehet. Csak akkor jelentkezz hozzánk, ha tényleg szereted a kocsikat!
Az Unix, Autonet, InterCars vagy más autóalkatrész-beszerző oldal a nyitólapod, és anélkül kattintasz a megfelelő helyre, hogy fel kellene nézned a monitorra? Akkor téged akarunk!
Nem veszel el az office programok használata közben, nem esel kétségbe, ha meg kell nyitnod egy excel táblát? Te vagy a mi emberünk!

Miben számít rád Robi, Dávid és Gibárt?
Segítsd a napi munkájukat az ügyfelekkel való egyeztetésben!
A velünk szemező és árajánlatot kérő ügyfelekkel vedd fel a kapcsolatot, és állítsd össze számukra egyéni igényeikre szabott ajánlatunkat!
Vedd át a hozzánk beérkező ügyfelek autóit, majd a javítások végeztével örvendeztesd meg őket a kész gépjárművel!
Gyorsítsd meg szerelőink munkáját azzal, hogy könnyedén beszerzed számukra a szükséges alkatrészeket!
Ha szeretnél  jókedvű csapatunk tagja lenni, szereted a kihívásokat, és nem ijedsz meg a folyamatos változásoktól, sőt örülsz, hogy nem kell mindennap ugyanazt csinálnod, akkor csatlakozz hozzánk, mi pedig gondoskodunk róla, hogy jól érezd magad nálunk!
Ahogy látod, a helyedet már előkészítettük, a kényelmes munkavégzéshez szükséges minden eszközt (saját laptop, telefon stb.) mi biztosítunk, nekünk „csak” RÁD van szükségünk!

Mivel várunk még?
Jó fizetéssel, hogy a munkaidőben, ne a napi megélhetési gondokkal kelljen foglalkoznod.
Rugalmas hozzáállással és barátságos légkörrel, ahol mindenki büszkeséggel és örömmel mesél a családjáról, szakmai sikereiről és kételyeiről. Ezen felül folyamatos továbbképzésekkel segítjük, hogy igazán profi legyél a munkádban.

Ki vár már a legjobban?
Naná, hogy a főnök! Ha úgy érzed, szívesen jönnél be hozzánk minden nap reggel 8-tól délutánig 5 dolgozni, hívd vezetőnket, Tóth Tibort a 20/540-1000-es telefonszámon, vagy küldd el neki fényképes önéletrajzod még ma a toth@medic-car.hu e-mail címre! Abban biztos lehetsz, hogy nála nem veszik a jelentkezésed, és ha meggyőző vagy, nagyon hamar kezdhetsz is nálunk!

Mert mi tudjuk, hogy az idő pénz, a kidobott pénznél pedig nincs rosszabb!

Akik még nagyon várják jelentkezésed:
Hollósi Dávid, Bányai Gibárt, Murányi Róbert

Share This