Hibakód-kiolvasó diagnosztika

Világít valamelyik hibajelző lámpája? Már többször próbálták eltüntetni különböző szervizekben, de sose értek el végleges eredményt?

Ne hagyja figyelmen kívül autója jelzését! A hibakód olvasást bízza szakértő csapatunkra, és mi a probléma valódi okát szüntetjük meg!

Ahhoz, hogy a megszokott, zavartalan működést élvezze vezetés közben, fontos a rendszeres diagnosztika. A legtöbb rendellenesség során ugyan felvillan a hibakód a műszerfalon, azonban bizonyos esetekben a hibák jelzés nélkül maradhatnak. Ha figyelmen kívül hagyja a meghibásodásokat, azzal a problémamentes autózást kockáztatja!
Ne habozzon, forduljon hozzánk hibakód-kiolvasó diagnosztikára most 9900 Ft-ért!

Mit nyújtunk Önnek a hibakód-kiolvasó diagnosztika során?

  • Német precizitást és minőséget garantáló Bosch diagnosztikai műszereinkkel a legbonyolultabb számítógépes autós rendszereket is kezelni tudjuk.
  • Kiolvassuk az autójában tárolt összes hibát, beleértve az eddig esetleg rejtve maradtakat is, amelyekről eddig nem adott hibajelzést a gépkocsi.
  • Az elsődleges diagnosztikát követően nem esünk neki rögtön a költséges alkatrészcseréknek, hanem további elektronikai, műszeres vizsgálatoknak vetjük alá az autót, hogy még pontosabb képet kapjunk a hiba forrásáról.
  • A részletes dokumentálás után árajánlatot készítünk Önnek a javítás várható költségeiről.
  • A megállapodást követően elvégezzük a szükséges javításokat és töröljük a hibakódokat.
  • A javításokhoz használt alkatrészekre és a hibakód-kiolvasásra is egy év garanciát vállalunk.

A diagnosztika és esetleges javítás után ismét élvezheti a zavartalan vezetés élményét, és nem kell az idegesítő hibajelzésekkel foglalkoznia!
Ne várja meg, míg komolyabb meghibásodások keletkeznek autóján, jelentkezzen be hozzánk még ma hibakód-kiolvasásra 9900 Ft-ért!
Töltse ki űrlapunkat, és jelentkezzen be hozzánk akár most!

Hívjon Minket!

06209540040

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Név
Email cím
Telefonszám
Irányítószám
Autó gyártmánya
Autó tipusa
Autó motorszáma
Autó teljesítménye (Kw)
Évjárat
Üzenet

Share This