Gázautó

Mitől jobb a Medic-Car csapata a gázautó-átalakításban?

     Beszerelési garanciát vállalunk, amit biztosan teljesítünk is!

  1. Megbízható, minőségi BOSCH alkatrészekkel és műszerekkel dolgozunk, a beszerelést Ön akár végig is nézheti, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű alkatrészek kerülnek be autójába!
  2. 16 éves tapasztalat és több mint 10 000 sikeres gázautó-átalakítás bizonyítja szakértelmünket és megbízhatóságunkat!
  3. Nálunk nincsenek váratlan plusz költségek: kollégáink nem fogadnak el borravalót munkájukért, és a beszerelést követően garantáltan nem lesznek váratlan, meglepő hibák a gázautó működésében.
  4. Cégünk piacvezető gázautó-alkatrész nagykereskedelemben, 10 éve csak nálunk van gázautó-oktatás Magyarországon. Emellett kizárólagos magyarországi beszállítói vagyunk a Landirenzo és Lovato gyáraknak.
  5. BOSCH car szervizként komplett javítást és alkatrészbeszerzést vállalunk, így bármilyen problémája lenne autójával, mi mindent megjavítunk, így Önnek nem kell különböző szerelőkhöz vinnie gépjárművét.

Gázrendszer beszerelés

 

Milyen plusz szolgáltatásokat nyújtunk Önnek?

  • A gázautó javítását fényképekkel dokumentáljuk, melyeket utána átadunk Önnek.
  • Amennyiben szeretné, teljes egészében végignézheti a javítást, vagy megvárhatja kényelmes bőrfoteleink egyikében, és mi ingyenes internet-hozzáféréssel és frissen főzött kávéval tesszük még kellemesebbé a nálunk töltött idejét.
  • Ha hosszabb időre nálunk kell hagynia gépjárművét, csereautó biztosításával segítjük Önt a szerelés ideje alatt. Ha nem igényel csereautót, a gépjárműve átvétele után elszállítjuk Önt az Ön által kívánt helyre, ezzel is időt és energiát spórolva Önnek.
  • A gázautó javítása után részletes és átlátható számlával igazoljuk az elvégzett munkát.

GÁZKÚT

 

Az LPG napjaink egyik legelérhetőbb és legolcsóbb alternatív üzemanyaga. Mindenkinek reális lehetőséget ad a takarékos autózásra. Kutunk üzemanyag szállítója a MOL több mint 10 éve.

 

Az LPG üzemanyag mellett vásárolhat Flashlube felső szelepkenő olajat, valamint  a gázüzemű autókhoz fejlesztett Motul LPG minősítésű olajat.

Share This