Futómű állítás

Az autója úgy gondoskodik az Ön kényelmes és biztonságos utazásáról, ahogy Ön gondoskodik járművéről! Ne a kisebb javításokon akarjon spórolni, mert könnyen ráfizethet. Furcsa, kopogó hangot hall kanyarodáskor? Rendellenesnek látja az abroncs kopását? Félrehúz a kormány?  Futóműve valószínűleg meghibásodott, vagy rosszul van beállítva.

Autóját nap mint nap különböző hatások érik, például kátyúba vagy járdapadkára hajthat, amelyek hatással vannak a járműre és alkatrészeire. A futómű állapota nem gyerekjáték, nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát, különben sokkal komolyabb meghibásodásokkal kell szembenéznie hamarosan. Hozza be hozzánk autóját, és mi gyorsan, precízen és szakszerűen beállítjuk futóművét, a gyári paramétereknek megfelelően, a legmodernebb technika segítségével! A meghibásodott elemeket BOSCH alkatrészekre cseréljük, melyekre garanciát vállalunk.

Ne tétovázzon! Jelentkezzen be hozzánk futóműállításra most őszi akciónkban csupán 3990 Ft-ért!

Milyen következményeket okozhat a rosszul beállított futómű? 

 • A gumik gyorsabban és nem tervezett módon kopnak, ami idő előtti cserét igényel, ráadásul az Ön kontójára.
 • Csökken a futásteljesítmény.
 • Eldeformálódhatnak a felnik.
 • Bizonytalanná, kiszámíthatatlanná válik az autó, főként kanyarodáskor.
 • Az autó kormányzása folyamatos korrigálást igényel, ami plusz terhet ró a sofőrre, elvonhatja a figyelmét.
 • Ha huzamosabb ideig közlekedik rosszul beállított futóművel, egy idő után a gömbcsuklók és a csapágy is felmondja a szolgálatot, meghibásodhatnak a felfüggesztések, és nagyobb teher nehezedik a lengéscsillapító szárra.
 • Megnő az autó üzemeltetési költsége.
 • A legfontosabb viszont, hogy bármikor balesetet szenvedhet, mert a kocsi nem reagál elég gyorsan és precízen az irányváltoztatásra, és az autó úttartása is romlik. Ráadásul a hibás beállítás által okozott további meghibásodások tovább fokozzák a rizikót, biztonságos közlekedésre alkalmatlanná teszik autóját.

Hívjon Minket!

06209540040

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Facebook

  Share This