Fékjavítás akció | Medic-car Kft.

Fékjavítás akció

Nem jól fog a fék, csikorog? Nagyobbat kell taposnia a pedálra? Ha úgy érzi elkoptak az alkatrészek, ne habozzon, kérjen időpontot szervizünkbe fékcserére!

Jelentkezzen be hozzánk fékjavításra, és most 20% árengedményt kap minden Bosch fékalkatrész árából!
Egy kutatás szerint a közúti balesetek jó része ugyan személyi mulasztás miatt történik, de a fék meghibásodása vagy nem megfelelő működése minden 5. szerencsétlenségben szerepet játszik. Ön bízik az autójában? Vagy érezte már azt, hogy ez most nem sokon múlt, hogy nem tudott elég rövid idő alatt megállni? A nedves időjárásban még fontosabb, hogy jól működjön fékrendszere. A fékek súrlódásos elven működnek, ezért alkatrészei, így a féktárcsa is egy idő után elkopik, a fékbetét viszont akár hamarabb is elhasználódhat. Ne várja meg, míg baj lesz belőle!

Őszi akciónkban most a fékbetét mellett minden más fékalkatrészt (féktárcsa, fékmunkahenger, fékdob, fékpofa) is 20%-kal olcsóbban szerezhet be, amennyiben Bosch terméket választ!

Milyen jelek utalnak a féktárcsa, fékbetét vagy a fékpofa elkopására?
• Fémesen súrlódó hang, csikorgás fékezéskor.
• A kormány kanyarodás közben jobbra-balra rezeg, szitál.
• Fékezéskor félrehúz az autó.
• A gumikopás rendellenes, feltűnően erőteljes.
• A fékpedál rázkódik, útja megnövekedett.
• Ha a fékbetétre kopásjelzőt szereltek, műszerfala jelezni fog Önnek!

A gyártók minden típushoz előírják a kötelező csereperiódust, illetve egy minimum kopási vastagságot a féktárcsák esetében, de ajánlatos rendszeresen megvizsgáltatni a fék alkatrészeinek állapotát! Egy első féktárcsa élettartama általában 40-60.000 km, a fékbetété 20-30.000 km. A hátsó féktárcsa élettartama típustól függően 50-80.000 km, a fékbetété 30-60.000 km.

Ne várja meg, míg megcsúszik! Jelentkezzen be még ma fékjavítás akciónkra, és újítsa meg fékrendszerét 20%-kal olcsóbban!

Hívjon Minket!

06209540040

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Share This