Dízel injektor vizsgálat | Medic-car Kft.

DÍZEL INJEKTOR VIZSGÁLAT

eps 118 dízel injektor diagnosztika

A korszerű dízel befecskendező rendszerek típustól függően 1350-3000 bar nyomással fecskendezik a gázolajat a hengerekbe. Ha ez a finom gázolajpára az injektor hibájából sugárban kerül a hengerbe, könnyen károsíthatja a motor dugattyúját, melynek javítása komoly összegeket emészt fel. De nem kell megvárnia, míg nagy baj lesz! A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel előre jelezni tudjuk az injektorok meghibásodását.

Előzze meg a nagyobb kiadásokat, jelentkezzen be még ma dízel injektora kiszerelés nélküli diagnosztikájára akciós áron 14 990 Ft-ért!

 

Mit ellenőrzünk az injektor diagnosztika során?

  • Az elektromos jellemzők vizsgálatakor a jeladók párhuzamos méréseivel kiszűrjük, hogy a motorvezérlő megfelelően működteti-e az injektorokat (idő- és mennyiségbeli eltérések). Az ilyen típusú problémát általában a fokozott füstölésből, a rossz vezetési, indítási jellemzőkből ismerhetjük fel. Legrosszabb esetben már megkapjuk a „sárga lámpát” a műszerfalon. Diagnosztikai vizsgálatunkkal viszont még a tünetek jelentkezése előtt kiszűrhetjük a problémát, hogy ne tegyen nagyobb kárt az autóban.
  • Az injektorkopás mértékéből megmondjuk Önnek, hogy mennyi ideig bírják még a strapát, és várhatóan mikor szorulnak majd cserére.
  • A motordiagnosztika keretében nem egyszerű hibakód-kijelzésből dolgozunk, hanem a dízel vezérlőegység minden valós adatának feltárása történik, így képesek vagyunk az injektorok állapotának a motorvezérlő általi értékelésének megjelenítésére.

Ezen vizsgálatok után pontosan meg tudjuk mondani, hogy javításra vagy cserére szoruló problémája van-e az injektorainak, anélkül, hogy komoly összegekért kiszereltük volna azokat.

Ha szeretne Ön is tisztában lenni dízel autója injektorainak állapotával, jelentkezzen be most injektor vizsgálatra akciós áron 14 990 Ft-ért!

Amennyiben a vizsgálatok azt mutatják, hogy az injektorokkal komoly probléma van, személyre szabott árajánlatot adunk az injektor kiszerelésre és annak mechanikai hibáinak javítására vagy cseréjére.

Miért éri meg az injektor vizsgálat?

Megfelelően működő, rendszeresen ellenőrzött és karbantartott üzemanyagellátó-rendszer esetén nem lesz problémája a füsttel, a műszaki vizsgával, a téli indítással, a rángatással, a részecskeszűrővel vagy a katalizátorral. Márpedig ezek a hibás üzemanyag-ellátás miatt károsodott alkatrészek nem tartoznak az olcsón javítható, cserélhető dolgok közé, így jelentős kiadástól kímélheti meg magát, ha még ma bejelentkezik injektor diagnosztikára!

Ha még több információra kíváncsi, nézze meg az injektor tisztításról szóló videót ide kattintva!

Töltse ki űrlapunkat, és jelentkezzen be még ma!

Hívjon Minket!

06209540040

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Share This