A feltaláló, Robert Bosch részlege, a Malajzia Automotive Aftermarket az elismert Silver technológiával készíti akkumulátorait, amely hosszú élettartamot biztosít, és kifogástalan indítási teljesítményt idéz elő.
Bosch akkumulator 2
A Bosch három fajta akkumulátort kínál ezzel a technológiával: S5 Mega Silver, S4 Mega Power Ca-Ca és S3 karbantartásmentes. A Bosch ezeket az egyedi akkumulátorokat gyakorlatilag minden autóhoz lehetővé teszi az Alfa Romeotól a Volvoig. Célszerű egy Bosch autószervizben szakember segítségét kérni, hogy biztosan megtalálja az autójának megfelelő PN típusú akkumulátort.
Az akkumulátor-család fő tagja, az S5 megfelelő indítási teljesítményt biztosít minden fajta motorkapacitásnál. Megfelel a gyártók OEM-szabványának, sőt felülmúlja azokat. Emellett maximalizálja a jármű teljesítményét, és magába foglalja a legújabb műszaki fejlesztést, a már említett Bosch Silver technológiát.
Ezen túlmenően az S5 Mega Silver akkor is magas kezdőtöltést biztosít, ha az autó már régóta a garázsban pihen vagy hetekig egy bemutatóteremben áll. Továbbá garantálja járművének a megnövelt élettartamot, mivel az autó motorjában életre kelnek az innovatív áttörések, valamint az energiaelosztás hatékonyságát is növeli. A nap végére az S5 akkumulátor összességében pénzt takarít meg Önnek. Vigyáz mindenre, ami a motorháztető alatt van, és határozottan megakadályozza az autó felesleges meghibásodásait, amit a nagy forgalom okoz vagy amikor az autóban üzemel az összes kényelmi szolgáltatás.
A Bosch már az akkumulátorgyújtás megjelenésekor, 1927-ben megkezdte az akkumulátorok gyártását. Azóta az akkumulátorokkal szemben támasztott igények exponenciálisan növekedtek azzal, hogy az autókban már kényelmi funkciók sokagását kell árammal működtetni, mint például az elektromos ablakok, klíma, ABS és légzsák. Páratlan a fejlődés az autóipari elektromos rendszereknél, a Bosch akkumulátorai viszont tartják a lépést. Az S5 típusú akkumulátor hatékony energiaellátást biztosít még szélsőséges hőmérsékletű időkben is. A kifinomult, energiaigényes alkatrészeknek, mint az elektromos ablakemelő, aktív biztonsági funkciók, autós multimédia-felszerelések, érintőképernyők, fejlett audio rendszer, továbbá a bonyolult autó elektronikának is zökkenőmentesen biztosítja a működésükhöz szükséges áramot.
A Bosch S5-nek és közvetlen testvéreinek innovatív grid technológiája biztosítja, hogy az autó könnyen induljon bármilyen külső hőmérséklet esetén. A mai, zárt motortereknél az autók akkumulátorai erős hőhatásnak vannak kitéve, de a Bosch akkumulátorok energiacellái ellenállnak a magas hőmérsékletnek is. Míg 20 évvel ezelőtt a hőmérséklet a motorkamrában nem emelkedett 50°C fölé, addig manapság a motor hőmérséklete és az autó motortere gyakran eléri a 100°C-ot. A Bosch akkumulátor S5 Silver Technology tehát jelentősen csökkenti a korrózió okozta hőt és növeli az akkumulátor élettartamát.
bosch akkumulator3
Bár a Bosch S5 nem tartozik a legolcsóbb akkumulátorok közé, érdemes ezt választani, mert ezzel az akkumulátorral hosszú távon pénzt takaríthat meg!
A Bosch akkumulátor S5 Mega Silver jellemzői:
– 100%-osan karbantartásmentes.
– 30%-kal több indítási teljesítményt biztosít.
– 30%-kal megnövelt élettartamot garantál.
– Hatékony ellátást biztosít az energiát használó alkatrészeknek.
– Megbízható indítást tesz lehetővé szélsőséges hőmérsékleten is.
Forrás: www.motorsportchanel.com

Share This