Ami 97%-nak megfelel az önnek is jó kell, hogy legyen….
A Bosch féktárcsák palettája nagyjából 1100 terméket tartalmaz, mely az európai gépkocsik 97%-át lefedi, és 100%-os minőséggel rendelkezik. Az Ön autója miért érdemelne kevesebbet? A Bosch a világ egyik legnagyobb féktárcsagyártója, és első számú gyári beszállítói státusszal rendelkezik.
Bosch féktárcsa
A csúcsminőség a Bosch munkafilozófiájának köszönhető és annak, hogy a gyártás teljes munkafolyamatát a felügyelete alatt tartja kezdve az alapanyag kiválasztásától az öntésen át egészen a megmunkálásig. A Bosch kizárólag csúcsminőségű acélöntvényt használ, mivel a féktárcsák annyira megbízhatóak, amennyire az alapanyaguk az. A Bosch esztergáló és maró gyártósorai gyakorlatilag 0 tűréssel dolgoznak. Olyan ötvözőket használnak mint a króm, molibdén, réz vagy titán. Mindezeket azért, hogy a féktárcsa képes legyen ellenállni az extrém terhelésnek és hőhatásnak, melyek esetén a rossz anyagminőség miatt mikrorepedések keletkeznének. Egy különleges bevonattal – amitől a tárcsa tükörfényes lesz – érik el, hogy a felület ötször ellenállóbb a korrózióval szemben a rozsdagátló olajnál.
A belső hűtésű féktárcsában úgynevezett hűtőlapátokat helyeznek el a megfelelő hűtés miatt, aminek köszönhetően garantálható az állandó, kiegyensúlyozott fékhatás.
Homogén szerkezetüknek hála a Bosch féktárcsák használat közben nem adnak ki nyikorgó hangot, és rázkódás, ütés sem tapasztalható. A különösen magas igénybevételhez növelt széntartalmú szürkeöntvényt használnak, ami a magas széntartalom miatt még jobb hővezetési képességekkel rendelkezik.

Bosch féktárcsa1A Bosch filozófiájának része, hogy soha nem állnak le a fejlesztéssel a kipróbált és bevált termékeknél sem. A munkafolyamatok tökéletesítésén túl az ellenőrző eljárást is szigorítják, és folyamatosan bővül a termékkínálatuk is, illetve a piaci lefedettségük.

 

Share This