Bosch Car Service

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img src="https://medic-car.hu/wp-content/uploads/2017/01/futomuallitas-Medic-car.jpg" alt="" width="100%"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img src="https://medic-car.hu/wp-content/uploads/2017/01/futomuallitas-Medic-car.jpg" alt="" width="100%"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Biztos akar lenni benne, hogy autója profi kezekben van?

Hozza be hozzánk autóját javításra, átvizsgálásra vagy akár kötelező szervizre!

Miért éri meg Bosch car szervizt választani?

 1. Kizárólag professzionális szaktudással rendelkező kollégák dolgoznak autóján, akik nem találgatnak, hanem szakértelemmel kezelik gépkocsiját.
 2. Minőségi, profi Bosch diagnosztikai műszereink már a legkisebb hibát is azonnal jelzik.
 3. Javítás és csere esetén kizárólag minőségi Bosch alkatrészek kerülnek autójába, melyekre minimum 1 év garanciát vállalunk.
 4. A javítás és szervizelés a Bosch gyári technológia szerint folyik, melyet fényképekkel dokumentálunk, hogy Ön 100%-ig biztos lehessen benne, hogy minden szerelést pontosan elvégeztünk gépkocsiján.

Egészségét sem bízná akárkire, válassza autójának is a legjobb és legmegbízhatóbb gondoskodást! Jelentkezzen be hozzánk most!

Milyen extra szolgáltatásokat nyújt a Medic-Car szerviz?

 • A gépkocsiján végzett javításokat fényképekkel dokumentáljuk, melyeket utána átadunk Önnek.
 • Amennyiben szeretné, teljes egészében végignézheti a javítást, szervizelést, vagy megvárhatja kényelmes bőrfoteleink egyikében, és mi ingyenes internet-hozzáféréssel és frissen főzött kávéval tesszük még kellemesebbé a nálunk töltött idejét.
 • Ha hosszabb időre nálunk kell hagynia gépjárművét, csereautó biztosításával segítjük Önt a szerelés ideje alatt. Ha nem igényel csereautót, a gépjárműve átvétele után elszállítjuk az Ön által kívánt helyre, ezzel is időt és energiát spórolva Önnek.
 • Minden alkalommal részletes és átlátható számlával igazoljuk az elvégzett munkát.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink:

 1. Olaj- és szűrőcserék
 2. Futóműállítás és gumicserék
 3. Időszakos szervizek és diagnosztika
 4. Fékek, szíjjak, akkumulátor cseréje
 5. Műszaki vizsgáztatás

Hívjon Minket!

06209540040

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

[contact-form-7 404 "Nem található"]
Share This