Legyél autószerelő nálunk!

Autószerelő kollégát keresünk!

Dunakeszin lévő Bosch Car Service csapatunkba autószerelő kolléga jelentkezését várjuk!
Szeretnénk, ha szaktudásoddal és talpraesettségeddel segítenél megnövekedett ügyfélkörünk még magasabb szintű és gördülékenyebb kiszolgálásában, mert az elégedett, visszatérő ügyfél a legjobb értékelés munkánkra. És szerencsére ebből már most sincs hiány. 🙂
Szerintünk a jó csapatmunka alapja a közös tudás, amit mindenki jól hasznosít.
Honnan tudod, hogy téged keresünk csapatunkba?
Aki az autókat szereti, rossz ember nem lehet. Csak akkor jelentkezz hozzánk, ha tényleg szereted a kocsikat!
Te vagy a mi emberünk!

Miben számít rád Edi, Kristóf, Barni és Zsolti?

Vedd át a hozzánk beérkező ügyfelek autóit, majd a javítások végeztével örvendeztesd meg őket a kész gépjárművel!

Ha szeretnél  jókedvű csapatunk tagja lenni, szereted a kihívásokat, és nem ijedsz meg a folyamatos változásoktól, sőt örülsz, hogy nem kell mindennap ugyanazt csinálnod, akkor csatlakozz hozzánk, mi pedig gondoskodunk róla, hogy jól érezd magad nálunk!
Ahogy látod, a helyedet már előkészítettük, a kényelmes munkavégzéshez szükséges minden eszközt mi biztosítunk, nekünk „csak” RÁD van szükségünk!

Mivel várunk még?
Jó fizetéssel, hogy a munkaidőben, ne a napi megélhetési gondokkal kelljen foglalkoznod.
Rugalmas hozzáállással és barátságos légkörrel, ahol mindenki büszkeséggel és örömmel mesél a családjáról, szakmai sikereiről és kételyeiről.

Ki vár már a legjobban?
Naná, hogy a főnök. Ha úgy érzed, szívesen jönnél be hozzánk minden nap reggel 8-tól délután 5-ig dolgozni, hívd vezetőnket, Kutasi Balázst a 30/635-6084es telefonszámon, vagy küldd el neki fényképes önéletrajzod még ma a kutasi.balazs@medic-car.hu e-mail címre! Abban biztos lehetsz, hogy nála nem veszik a jelentkezésed, és ha meggyőző vagy, nagyon hamar kezdhetsz is nálunk!

Share This