BOSCH vezérléscsere

A vezérlés meghibásodásának és a vezérműszíj szakadásnak is komoly következményei lehetnek. Ilyenkor elveszti a motor a szinkronizációját a szelepek vezérlése és a dugattyúk mozgása közt. A szelepek beleverhetnek a dugattyútetőkbe, elgörbülhetnek vagy eltörhetnek. Sérülhetnek a dugattyúk, esetleg a hajtókarok, szelepvezetők és a hengerfej. A téli időjárás számos kockázatot okozhat autózás közben, ne tetézze a bajt, legyen előrelátó!

vízp

Mindenképpen jelentős anyagi ráfordítással javítható sérüléseket okozhat a vezérműszíj szakadása! Ezért erősen javallott a gyártó által előírt csereperiódus betartása, a vezérlés időnkénti ellenőrzése!

Előzze meg a baleseteket és az alkatrészek meghibásodását! Váltson BOSCH vezérlésre! Rutinos szerelőinkre bátran rábízhatja autóját.

Aktuális a vezérlés csereperiódusa?

Jöjjön be hozzánk, és ha szükséges, mi profin elvégezzük a feszítők, a görgők és a szíj cseréjét, megelőzve ezzel a még nagyobb költséggel járó meghibásodásokat.

Ha nálunk cserél, BOSCH vezérlés készletet szerelünk be, ami garancia a jó minőségre, mellé pedig SKF vagy ezzel megegyező minőségű vízpumpát adunk most ajándékba!

Éljen aktuális kedvezményünkkel, nézze meg akciós ajánlatunkat!

Kérjen időpontot még ma!

 

Az Ön neve

Telefonszáma

E-mail címe

Irányítószáma

Autó gyártmánya

Autó típusa

Autó motorszáma:

Motor teljesítménye (KW):

Autó évjárata

Üzenet/Kérdés