Közkeletű tévedés, hogy a nők nem tudnak vezetni! Tapasztalatunk szerint jól vezetnek és szeretnek is.

Tapasztalatunk szerint a nők ugyanúgy vigyáznak autójukra mint a férfiak csak máshol helyezkedik el az életükben az autó. Ez a megfigyelésünk alapján állítottuk össze női vásárlóink részére az Ő igényeikhez szolgáltatásainkat. A testreszabott megoldásaink lehetőséget biztosítanak a javítások, szervizek könnyű beépítését az életükbe.

Megtaláltuk a jó arányokat a szerviz és autó, a biztonság és család, a költségek és családi költségvetés között. Okosan gazdálkodunk idejével, csak annyira tartjuk fel, amíg gépkocsijának biztonságos és alapos szervizeléséhez feltétlenül szükséges. Nem lopjuk az idejét, a várakozás perceiben kényelmes megoldásunk van gyermekének játékára, munkájának folytatására vagy akár egy finom kávéra.

Miért gondoljuk, hogy jobban alkalmasak vagyunk a hölgyek fogadására szervizünkben? Olvassa el alább megoldásainkat!

Nyitólap
Ügyfélváró

Ügyfélváró

Azt gondoljuk, hogy szerencsések az Ügyfeleink, komoly hangsúlyt fektetünk kényelmükre, hogy a szervizünk minél inkább beleilleszkedjenek életükbe.

Koncentráljon nyugodtan a saját üzleti tevékenységére, életére, mi pedig az Ön kényelmére és mobilitására.

Olyan ügyfélvárót alakítottunk ki, ahonnan rálát az autójára, miközben a prémium minőségű kávéját fogyasztja. Kedvére nézhet több száz filmet akár 3D minőségben, élvezheti a Harman Kardon hifinkből a minőségi zenehallgatást. Minőségi olvasnivalók, gyerekeknek játszósarok és ingyen internet szolgálja a tartalmas időtöltést.

A legszerencsésebbek betekintést nyerhetnek az ügyfélvárónk mellett lévő oktatótermünk képzéseibe hiszen csak egy üvegfal választja el.

Egy jó kávét?

Egy jó kávét?

Sajnos néha előfordul, hogy várakoznunk kell egy autó szervizben. A várakozás perceit szeretnénk kényelmesebbé tenni a minden igényt kielégítő ügyfélvárónkkal. Itt nem csak kényelmesen helyet foglalhat bőr ülőgarnitúrában, hanem a HD TV-zés élménye mellé még egy finom kávéra is vendégül látjuk.

Szívesen várjuk, csak egy kávéra, miközben bemutatjuk a szervizünket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőséggel kínálhatjuk!

És ha elfogy? Töltsön még!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk megkeresi Önt:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

 Igen Nem

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!