“A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell. (kínai közmondás)

 

Van egy olyan területe az autózásnak, ahol csak mi kínálunk a témában képzéseket Magyarországon. Ez a gázautózás. Nagyjából 10 éve ilyen jellegű képzések már csak nálunk vannak.

A Medic-Car mérnöki Kft. alapításakor 1996-ban teljesen elköteleződött a gázautózás irányába. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a ma “gázosként” futó autók közül 10-ből 5-höz közünk van.

Mindegy, hogy az alkatrész nagykereskedelmünkre vagy a tervezésre-engedélyetetésre, esetleg átalakításra gondolunk Magyarország legjelentősebb rutinja, tudása nálunk összpontosul.

Ezt a gyakorlatot és felhalmozott tudást az alábbi gázautós képzésekkel adjuk át partnereinknek:

A tanítás nem plusz az életünkben, hanem szerves része. Mindegyik kollegánk kiválasztásánál jelen volt a kérdés, hogy akar-e tanítani, képes lesz-e átadni azt a tudást amivel rendelkezünk e téren. Ez a garancia a jó hangulatú elméleti és gyakorlati képzéseinkre. A minőség sem lehet kérdés, folyamatosan külföldi tréningeken és kiállításokon szedjük össze az ágazat legújabb információit, így biztosítva azt, hogy a legújabb és egyben legnehezebben megszerezhető tudást adjuk át tanulóinknak.

Ez egy minta oldal
Gázbiztonsági tanfolyam

Gázbiztonsági tanfolyam

A tanfolyam célja, hogy a tanfolyam hallgatói a gázüzemű gépjárművön végzett hagyományos fenntartói tevékenység mellett, az alapvető autógázbiztonsági ismereteket is megszerezzék, olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a gázüzemű gépjárművön végzett munkák szakszerű, biztonságos ellátására.

A tanfolyam feladata a fenti célok ellátása érdekében a résztvevőkkel megismertetni: a tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat, az autógáz-féleségeket, azok főbb jellemző tulajdonságait, veszélyeit, az autógáz-berendezések szerkezetét és működési elvét, a gázüzemű gépjárművek fenntartására vonatkozó kiegészítő ismereteket, az általános biztonságtechnikai és a főbb épületgépészeti előírásokat, a munka- és tűzvédelmet.

Gázautó-szerelő képzés

Gázautó-szerelő képzés

OKJ-s vizsgát adó gázautó-szerelő tanfolyam

Jellemző tevékenységek: Autógáz-üzemanyagellátó berendezések beszerelése; gázautók üzembe állítása, beszabályozása, javítása; az üzemeltetési előírások ismertetése a gépjárművezetőkkel; a készülékek, alkatrészek alkalmasságának megállapítása.

Követelmények: Ismerje az autógázfajták tulajdonságait, kezelési, tárolási előírásait; ismerje a gáztechnikai berendezéseket; a gázautók autógáz-rendszerét és villamos rendszereit; ismerje a gázautók működtetésével kapcsolatos jogszabályokat; legyen képes az autógáz rendszerek járművekbe való beszerelésére és javítására; tartsa be a munkavédelmi, tűzrendészeti és környezetvédelmi előírásokat.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

 Gázauto szerelő Autógázbiztonsági Tűzvédelmi szakvizsga Gázkút kezelői Egyéb 1 Egyéb 2

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!