Műszaki vizsga

 

Műszaki vizsga 1 óra alatt 1 éves assistanciával! Velünk biztosan nem marad az utakon!

 

Milyen járművek műszaki vizsgáját vállaljuk?

  • Benzines, dízel vagy gázüzemű gépkocsija műszaki vizsgáját is bátran bízza a Medic-Car csapatára!
  • Nem jelent gondot az összkerekes vagy vonóhoroggal szerelt járművek, sőt még utánfutók engedélyének megújítása sem.

 

Precíz és alapos átvizsgálás garanciával! Válassza a Medic-Car műszaki vizsgáját, hogy mindig biztonságban lehessen az utakon!

 

Mitől jobb a Medic-Car műszaki vizsga?

  • A szükséges javításokhoz minőségi Bosch alkatrészeket használunk, melyekre garanciát vállalunk.
  • A műszaki vizsga mellé 1 éves assistancia szolgáltatást nyújtunk! Amennyiben Magyarország területén lerobbana autója, ingyenesen elszállítjuk a legközelebbi Bosch car szervizbe.
  • A műszaki vizsgát fényképekkel dokumentáljuk, melyeket utána átadunk Önnek.
  • Kényelmes bőrfoteleink egyikében exkluzív körülmények között várhatja meg a mindössze 1 órás műszaki vizsgát. Ingyenes internet-hozzáférésünknek köszönhetően egy kávé mellett kényelmesen intézheti addig ügyeit.
  • Ha nem akarja megvárni a műszaki vizsga végét, 15 km-en belül elvisszük, ahová szeretné.

 

Válassza a Medic-Car extra szolgáltatásait, hozza be hozzánk műszaki vizsgára autóját!

 

 

Műszaki vizsga
Akkumlátor

Akkumlátor

A mai, kényelmesebb életvitelünk egyre több elektromos eszközt kíván meg autóinkban. A megnövekedett számú funkciók, eszközök stabilabb és magasabb szintű elektromos rendszer beépítését kívánják. Ezeknek a rendszereknek a szíve az akkumulátor.

A kényelmi funkciókon túl a motor életre-keltése sem lehet kérdés és mindezt úgy, hogy időjárásunk egyre szélsőségesebb keretek között mozog. A Bosch válasza a megnövekedett igényekre az innováció! Erősebb, stabilabb, intelligensebbek az új generációs Bosch akkumulátorok. Ellenállóbbak a szélsőségeknek és tartósabbak elődjeiknél. Egy modern Bosch Power Frame akkumulátort már karbantartani sem kell!

Ablaktörltő

Ablaktörltő

A látás a legfontosabb érzékünk. Azon vitatkozni, hogy egy mozgó járműből ki kell lásson a vezető talán fölösleges is. Azt, hogy hogyan teszi, az már izgalmasabb!

A legtöbb ember számára az ablaktörlő, az ablaktörlő. Az, hogy milyen hatásosan és csendben teszi a dolgát, milyen gyakran kell cserélni ott már nagyobb különbségek mutatkoznak a termékek között. Gondolt már arra, hogy mennyi pénzt költenek a gyártók az Ön tiszta látása érdekében e "jelentéktelen" alkatrész fejlesztésére?

Az alábbi jellemzők alapján lehet egy ablaktörlő minőségét megítélni: közös illesztő, flexibilitás, aerodinamikai határ, rozsdásodási védelem, fagyás védelem, légterelő funkció, felület kezelés, gumi kialakítás. Azért, hogy Önnek ne kelljen ennyi tulajdonságot mérlegelni, ajánljuk a BOSCH ablaktörlőit, melyek a tartós használat mellett a maximális tisztítási teljesítményt garantálják.

Fékek állapota

Fékek állapota

Egy gépkocsi biztonsági rendszerei közül a legfontosabb a fékrendszer. Ugyanúgy, mint minden más eleme a gépkocsiknak az elmúlt 100 évben hatalmas változáson  ment keresztül. Mai nappal már ott tartunk, hogy egy átlag személygépkocsi is különböző, legalább négy járműdinamikai rendszere veszi igénybe a fékek munkáját észrevétlenül. Az egész mindenki számára evidens és magától értetődő.

Beleülne egy olyan autóba amelynek nem bízik a fékrendszerében?

Az igazság az, hogy nem is engednénk. Az állapotfelmérések során a legszigorúbban ellenőrzött részei az autónak a fékrendszer elemei.Amikor a szervizünkből kihajt, 100%-ban megbízhat az általunk karbantartott fékeiben.

A BOSCH Európa első számú fékrendszer gyártója.

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk megkeresi Önt:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

 Igen Nem

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!