Klímatisztítás

Kellemetlen, szúrós szagot érez autójában? Jöjjön be hozzánk klímatisztításra! Ózonos, vegyszer nélküli klímatisztításunk után Ön újra biztonságosan élvezheti klímája hűsítő hatását!

autoklima-toltes-tisztitas-es-fertotlenites-medic
Az ózonos klímatisztítás előnyei:

  1. Egészségesebb, mint a vegyszeres fertőtlenítés: vegyi anyagok nélkül oldja le a csővezetékről a gombákat és a légúti megbetegedésekért felelős kórokozókat.
  2. Allergén anyagoktól mentes, így bárki biztonságosan igénybe veheti.
  3. Gyors: csupán fél órát vesz igénybe, és utána olyan érzése lesz, mintha egy új autóban ülne.

Az ózonos fertőtlenítő berendezés  segítségével hatékonyan szüntetjük meg a kellemetlen szagokat és a káros szennyeződéseket az utastérben. A készülék ózon segítségével fertőtlenít, ami – gáz halmazállapotának köszönhetően – mindenhova eljut az autó belsejében. Az ózon eltávolít minden utastérben összegyűlt szennyezést és baktériumot. Eltünteti a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatójában gyűlik össze, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat is (a dohányfüstöt is beleértve).

Ne várja meg, míg a klímaberendezésébe tapadt gombák súlyos egészségügyi gondokat okoznak! Jelentkezzen be hozzánk most klímatisztításra!

Mit tartalmaz a klímatisztítás szolgáltatásunk?

  1. klímatisztitas_kicsiA klíma ózonos, vegyszer nélküli tisztítását.
  2. A klímaberendezés átvizsgálását.
  3. A klíma hatásfokának ingyenes ellenőrzését.
  4. Komplett gépjármű-átvizsgálást.

A rendkívül környezetbarát és hatékony klímatisztítás ára:

15 perc: 2.990 Ft

30 perc: 3.990 Ft

Válassza akciós ajánlatunkat: most a klímatisztítás mellett a klímatöltést is elvégezzük, mindössze 8990 Ft-ért! Az akció részleteiről ide kattintva olvashat.

Jelentkezzen be hozzánk most!

Az Ön neve

Telefonszáma

E-mail címe

Irányítószáma

Mikor kereshetjük Önt telefonon?

Üzenet/Kérdés