Az LPG napjaink egyik legelérhetőbb és legolcsóbb alternatív üzemanyaga. Mindenkinek reális lehetőséget ad a takarékos autózásra. Kutunk üzemanyag szállítója a MOL több mint 10 éve.

 

Az LPG üzemanyag mellett vásárolhat Flashlube felső szelepkenő olajat, valamint  a gázüzemű autókhoz fejlesztett Motul LPG minősítésű olajat.

 

Kutunk az év összes napján nyitva tart éjjel-nappal, és bankkártyával is tud fizetni.

Gázkút
Európai kitekintés

Európai kitekintés

Európában minden országban elérhető az LPG tankolás, csupán a töltő csatlakozók lehetnek eltérőek országonként. Magyarország, és a környező országok, az un. olasz típust használják. Németország és a környezete a német változatot preferálja, míg a benelux államok a holland típust alkalmazzák. Jellemzően egy külföldi út során nem kell izgulni ettől, mert minden töltőállomás rendelkezik az idegen töltőszelepek átalakításához rendelkező közdarabba. Ezek a közdarabok Magyarországon, akár nálunk is beszerezhetőek.  
Egyszerű tankolás

Egyszerű tankolás

A hiedelmek ellenére az autógáz tankolás ugyanolyan gyors és egyszerű, mint a benzin vagy gázolaj tankolás. Ezen még egyszerűsít, hogy LPG-t csak a kútkezelő tankolhat. Magyarországon LPG-t közel 600 töltőállomáson lehet tankolni, ami azt jelent, hogy kb 20km-es körzeten belül találni töltőállomást. Érdemes figyelni a "nagy" kutak totem oszlopait, és keresni az LPG feliratot, és az árát. Európában minden országban elérhető az LPG, ebben pici kivétel a szomszédos Ausztria, ahol kb. 20 töltőállomással megelégedve kell autózni. A többi ország közel azonos, vagy még jobb gázkút lefedettséggel rendelkezik, mint Magyarország.  
MOL Green Card

MOL Green Card

Kerüljön előnybe!

Ön is 6 Ft/liter kedvezménnyel tankolhat! A MOL Green Kártya egy előre feltölthető üzemanyagkártya.

A kártya használója Magyarország összes MOL töltőállomásán, készpénz használata nélkül juthat üzemanyaghoz, töltőállomási szolgáltatásokhoz és shop termékekhez.

Az üzemanyag kártyával az összes üzemanyag ( LPG, benzin, gázolaj, E85 ) kedvezményesen tankolható.

Önnek nincs más dolga, mint a munkafelvételünkön egy adatlapot kitölteni és amint elkészül kártyája már élvezheti is az olcsóbb tankolással járó előnyöket.

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk megkeresi Önt:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

 Igen

 Igen

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!