Miért éri meg az autógáz beszerelése?

 1. Olcsóbb: kb. 40%-kal olcsóbb, ha gázzal tankol.
 2. Gazdaságosabb: félévente kb. 250 000 forintot spórolhat meg, ha gázautót használ.
 3. Gyors megtérülés: akár 3 hónap alatt megtérül a beszerelés költsége (havi 3-4000 megtett km esetén). Nagyobb fogyasztású autóknál még ennél is gyorsabb megtérüléssel számolhat. Megtérülési kalkulátorunkkal Ön is könnyedén kiszámolhatja, hogy mennyi idő alatt jön vissza a gázautó-átalakítás költsége.

 

 1. Változatlan teljesítmény: megfelelő gázautó-átalakítás esetén az autó teljesítménye nem csökken.
 2. Növekvő élettartam: megfelelő beállítás és karbantartás mellett akár 2-szeresére is nőhet a motor várható élettartama, mivel jelentősen csökken a motor kopása.
 3. Környezettudatos megoldás: autógáz használatával ugrásszerűen csökken gépkocsija károsanyag-kibocsátása, a széndioxid-kibocsátás (C02) például 20%-kal kevesebb egy gázautó esetében.
 4. Bárhol parkolhat: az új szabályozásnak köszönhetően gázautójával nyugodtan használhatja a mélygarázsokat, amennyiben azt a tulajdonos külön nem tiltja.
 5. A gázrendszer gond nélkül átszerelhető új autójába: így megspórolhatja a gázautó szett költségét, ha az új gépjármű a korábbival megegyező műszaki tulajdonságokkal bír.

 

     Mitől jobb a Medic-Car csapata a gázautó-átalakításban?

 

     Beszerelési garanciát vállalunk, amit biztosan teljesítünk is!

1 éves garanciát vállalunk az általunk átalakított és szervizelt gázautókra. Tőkeerős, piacvezető vállalatként a jövőben is megbízható partnerei leszünk gázautója átalakításában és szervizelésében. Ránk még évek múlva is számíthat.

 1. Megbízható, minőségi BOSCH alkatrészekkel és műszerekkel dolgozunk, a beszerelést Ön akár végig is nézheti, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű alkatrészek kerülnek be autójába!
 2. 16 éves tapasztalat és több mint 10 000 sikeres gázautó-átalakítás bizonyítja szakértelmünket és megbízhatóságunkat!
 3. Nálunk nincsenek váratlan plusz költségek: kollégáink nem fogadnak el borravalót munkájukért, és a beszerelést követően garantáltan nem lesznek váratlan, meglepő hibák a gázautó működésében.
 4. Cégünk piacvezető gázautó-alkatrész nagykereskedelemben, 10 éve csak nálunk van gázautó-oktatás Magyarországon. Emellett kizárólagos magyarországi beszállítói vagyunk a Landirenzo és Lovato gyáraknak.
 5. BOSCH car szervizként komplett javítást és alkatrészbeszerzést vállalunk, így bármilyen problémája lenne autójával, mi mindent megjavítunk, így Önnek nem kell különböző szerelőkhöz vinnie gépjárművét.

Ha úgy gondolja, Ön is szívesen bízná gázautó-átalakítását a Medic-Car szakembereire, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Mit tartalmaz a gázautó-beszerelés szolgáltatás díja?

A gázautó-átalakítás mindössze 1 napot vesz igénybe, amely alatt a következő munkálatokat végezzük el gépkocsiján:

 1. A megfelelő megbízható alkatrészek beszerzése és beszerelése gépjárművébe.
 2. Átalakítási engedély és matrica beszerzése.
 3. Komplett műszaki előzetes átvizsgálás, a gázautó műszaki vizsgára való felkészítése.

 

Milyen plusz szolgáltatásokat nyújt a Medic-Car?

 

 • A gázautó-átalakítást fényképekkel dokumentáljuk, melyeket utána átadunk Önnek.
 • Amennyiben szeretné, teljes egészében végignézheti a beszerelés folyamatát. Az átalakítást megvárhatja kényelmes bőrfoteleink egyikében, ingyenes internet-hozzáféréssel és frissen főzött kávéval tesszük még kellemesebbé a nálunk töltött idejét.

Ha hosszabb időre nálunk kell hagynia gépjárművét, csereautó biztosításával segítjük Önt a szerelés ideje alatt.

Ha nem igényel csereautót, a gépjárműve átvételeután elszállítjuk Önt az Ön által kívánt helyre, ezzel is időt és energiát spórolva Önnek.

 • A gázautó átalakítása után részletes és átlátható számlával igazoljuk az elvégzett munkát.
 • Több mint gázautó-átalakítás! Nem csupán az autógáz beszereléséhez kapcsolódó szerelési munkálatokat végezzük el, hanem komplett műszaki átvizsgálást nyújtunk Önnek.


További információra kíváncsi a gázautóval kapcsolatban?

 

Hallgassa meg Tóth Tibor ügyvezetőnkkel  készült interjút a Jazzy Rádió Millásreggeli című műsorában.

 

Nyitólap
Nálunk nincsenek váratlan plusz költségek

Nálunk nincsenek váratlan plusz költségek

Kollégáink nem fogadnak el borravalót munkájukért, és a beszerelést követően garantáltan nem lesznek váratlan, meglepő hibák a gázautó működésében.
BOSCH car szerviz

BOSCH car szerviz

Megbízható, minőségi BOSCH alkatrészekkel és műszerekkel dolgozunk, a beszerelést Ön akár végig is nézheti, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű alkatrészek kerülnek be autójába! BOSCH car szervizként komplett javítást és alkatrészbeszerzést vállalunk, így bármilyen problémája lenne autójával, mi mindent megjavítunk, így Önnek nem kell különböző szerelőkhöz vinnie gépjárművét.
16 éves tapasztalat és több mint 10 000 sikeres gázautó-átalakítás bizonyítja szakértelmünket és megbízhatóságunkat!

16 éves tapasztalat és több mint 10 000 sikeres gázautó-átalakítás bizonyítja szakértelmünket és megbízhatóságunkat!

Cégünk piacvezető gázautó-alkatrész nagykereskedelemben, 10 éve csak nálunk van gázautó-oktatás Magyarországon. Emellett kizárólagos magyarországi beszállítói vagyunk a Landirenzo és Lovato gyáraknak.
Beszerelési garanciát vállalunk, amit biztosan teljesítünk is!

Beszerelési garanciát vállalunk, amit biztosan teljesítünk is!

100 000 megtett km-es vagy 2 éves garanciát vállalunk az általunk átalakított és szervizelt gázautókra. Tőkeerős, piacvezető vállalatként a jövőben is megbízható partnerei leszünk gázautója átalakításában és szervizelésében. Ránk még évek múlva is számíthat.

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk megkeresi Önt:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!