Futómű-beállítás akció

Az autója úgy gondoskodik az Ön kényelmes és biztonságos utazásáról, ahogy Ön gondoskodik járművéről! Ne a kisebb javításokon akarjon spórolni, mert könnyen ráfizethet. Furcsa, kopogó hangot hall kanyarodáskor? Rendellenesnek látja az abroncs kopását? Félrehúz a kormány? Futóműve valószínűleg meghibásodott, vagy rosszul van beállítva. Különösen télen, a csúszós, csapadékos időben és a sötétben, minden apróság számít, minden apró hiba hatása megsokszorozódhat! 

Futómű-állítás Medic-car

Autóját nap mint nap különböző hatások érik, például kátyúba vagy járdapadkára hajthat, amelyek hatással vannak a járműre és alkatrészeire. A futómű állapota nem gyerekjáték, nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát, különben sokkal komolyabb meghibásodásokkal kell szembenéznie hamarosan. Hozza be hozzánk autóját, és mi gyorsan, precízen és szakszerűen beállítjuk futóművét, a gyári paramétereknek megfelelően, a legmodernebb technika segítségével! A meghibásodott elemeket BOSCH alkatrészekre cseréljük, melyekre garanciát vállalunk.

Ne tétovázzon! Jelentkezzen be hozzánk futóműállításra most akciónkban csupán 3990 Ft-ért!*

Milyen következményeket okozhat a rosszul beállított futómű? 

  • A gumik gyorsabban és nem tervezett módon kopnak, ami idő előtti cserét igényel, ráadásul az Ön kontójára.
  • Csökken a futásteljesítmény.
  • Eldeformálódhatnak a felnik.
  • Bizonytalanná, kiszámíthatatlanná válik az autó, főként kanyarodáskor.
  • Az autó kormányzása folyamatos korrigálást igényel, ami plusz terhet ró a sofőrre, elvonhatja a figyelmét.
  • Ha huzamosabb ideig közlekedik rosszul beállított futóművel, egy idő után a gömbcsuklók és a csapágy is felmondja a szolgálatot, meghibásodhatnak a felfüggesztések, és nagyobb teher nehezedik a lengéscsillapító szárra.
  • Megnő az autó üzemeltetési költsége.
  • A legfontosabb viszont, hogy bármikor balesetet szenvedhet, mert a kocsi nem reagál elég gyorsan és precízen az irányváltoztatásra, és az autó úttartása is romlik. Ráadásul a hibás beállítás által okozott további meghibásodások tovább fokozzák a rizikót, biztonságos közlekedésre alkalmatlanná teszik autóját

*A futóműállítást minden esetben futóműátvizsgálás előzi meg, melynek során feltárjuk, hogy a futóműállítás műszakilag lehetséges-e, illetve a fennálló hibák megoldhatók-e általa. Amennyiben a futóműállítás, valamilyen oknál fogva nem végezhető el, abban az esetben a futóműátvizsgálás 2990 Ft-os összege kerül kiszámlázásra. Ha komolyabb javításra van szükség a futómű esetében, melyet mi végzünk el, abban az esetben a futóműátvizsgálás költségét jóváírjuk a végszámlából.

Bejelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Az Ön neve

Telefonszáma

E-mail címe

Irányítószáma

Mikor kereshetjük Önt telefonon?

Üzenet/Kérdés