Fényszóró polírozás akció

 

Fényszóró polírozás akció

Miért fontos a tiszta, átlátszó fényszóró üveg?

  1. Biztonságosabbá teszi az éjszakai autózást, hiszen jobban látunk. Ez télen különösen nagy értéket képvisel, hiszen rövidebbek a világos, nappali órák, többet autózunk sötétben, mint az év más szakaszában.
  2. A matt fényszóró a műszaki vizsgánál is problémát okozhat.
  3. Esztétikailag javítja az autó megjelenését.

Jelentkezzen be fényszóró polírozásra most téli akciónk alkalmából 8900 Ft-ért!

A műanyag autólámpa elterjedésének egyik kellemetlen velejárója, hogy a lámpák sárgulnak, mattulnak, könnyen karcolódnak. Esztétikailag sem szép ez a jelenség, de ami még ennél is fontosabb, hogy balesetveszélyes is. Sok ügyfelünktől hallottuk már, hogy a sötétben nem látnak megfelelően, illetve ha még az eső is esik, akkor szinte semmit sem látnak az utakon.

A régi, üvegburás fényszórókat költséges volt cserélni, ráadásul ott még a polírozás sem jelentett megoldást. Ezért legtöbben nem is cserélték le idejében, inkább megpróbáltak együtt élni a helyzettel, sötétben csak botorkáltak az úton, és reménykedtek, hogy a műszaki vizsgán nem kötnek majd bele a lámpába.

De ennek most már vége, mert egy új technológiával a műanyag autólámpákat fel tudjuk újítani anélkül, hogy ki kellene venni őket a helyükről. Legyen szó bármilyen típusú műanyag autólámpáról, minden esetben képesek vagyunk szinte újjá polírozni. Van olyan eset is, hogy egy autó karambol miatt sérül, és csak az egyik lámpáját cserélik. Ilyenkor a régi és az új lámpa között jelentős különbség alakul ki. Ebben az esetben is tudunk segíteni a régebbi lámpa polírozásával.

Ha Ön is szeretné, hogy polírozással megújítsuk lámpáit, időpont-egyeztetésért jelentkezzen be hozzánk!

 

Az Ön neve

Telefonszáma

E-mail címe

Irányítószáma

Mikor kereshetjük Önt telefonon?

Üzenet/Kérdés