Válasszon megbízható Bosch car szervizt!

 

Biztos akar lenni benne, hogy autója profi kezekben van?

Hozza be hozzánk autóját javításra, átvizsgálásra vagy akár kötelező szervizre!

 

Miért éri meg Bosch car szervizt választani?

  1. Kizárólag professzionális szaktudással rendelkező kollégák dolgoznak autóján, akik nem találgatnak, hanem szakértelemmel kezelik gépkocsiját.
  2. Minőségi, profi Bosch diagnosztikai műszereink már a legkisebb hibát is azonnal jelzik.
  3. Javítás és csere esetén kizárólag minőségi Bosch alkatrészek kerülnek autójába, melyekre minimum 1 év garanciát vállalunk.
  4. A javítás és szervizelés a Bosch gyári technológia szerint folyik, melyet fényképekkel dokumentálunk, hogy Ön 100%-ig biztos lehessen benne, hogy minden szerelést pontosan elvégeztünk gépkocsiján.

 

Egészségét sem bízná akárkire, válassza autójának is a legjobb és legmegbízhatóbb gondoskodást! Jelentkezzen be hozzánk most!

 

Milyen extra szolgáltatásokat nyújt a Medic-Car szerviz?

  • A gépkocsiján végzett javításokat fényképekkel dokumentáljuk, melyeket utána átadunk Önnek.
  • Amennyiben szeretné, teljes egészében végignézheti a javítást, szervizelést, vagy megvárhatja kényelmes bőrfoteleink egyikében, és mi ingyenes internet-hozzáféréssel és frissen főzött kávéval tesszük még kellemesebbé a nálunk töltött idejét.
  • Ha hosszabb időre nálunk kell hagynia gépjárművét, csereautó biztosításával segítjük Önt a szerelés ideje alatt. Ha nem igényel csereautót, a gépjárműve átvétele után elszállítjuk az Ön által kívánt helyre, ezzel is időt és energiát spórolva Önnek.
  • Minden alkalommal részletes és átlátható számlával igazoljuk az elvégzett munkát.

 

Ha Önnek is fontos, hogy profi kezekben legyen az autója, kérjen ajánlatot most, vagy jelentkezzen be hozzánk, és akár már holnap be is hozhatja gépjárművét!

 

Bosch Car Service
Mitől jó a Bosch Car service?
Egy jó kávét?

Egy jó kávét?

Sajnos néha előfordul, hogy várakoznunk kell egy autó szervizben. A várakozás perceit szeretnénk kényelmesebbé tenni a minden igényt kielégítő ügyfélvárónkkal. Itt nem csak kényelmesen helyet foglalhat bőr ülőgarnitúrában, hanem a HD TV-zés élménye mellé még egy finom kávéra is vendégül látjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőséggel kínálhatjuk!

 

És ha elfogy? Töltsön még!

Gyújtógyertya

Gyújtógyertya

A gyújtógyertya az égéstérbe fecskendezett benzin-levegő elegyet szikrával robbanásba hozza, ezzel életet adva a robbanómotornak. Ha ez valóban egy mondattal leírható volna, akkor fölöslegesen dobnának ki a gyújtógyertya fejlesztésekre euró-milliókat. Igen, az elv ez. Ugyanakkor a jelenlegi új motorépítési trendek ( pl. közvetlen befecskendezés, turbóval szerelt motorok, három hengeres motorok vagy éppen az LPG/CNG üzemű motorok ) indokolják a speciális kialakításokat, megnövelt teljesítményt, hosszabb élettartamot vagy éppen a kisebb beépítési méretet.

Általános szabályként leírható, hogy a jó állapotú gyújtógyertya mind a teljesítményre, mind a fogyasztásra és nem utolsó sorban a környezetünkre is jótékony hatással van.

Téligumi

Téligumi

Ha semmi másra nem gondolunk csak egy forma 1 versenyre, ott is az egyik legnagyobb taktikai előny a helyes gumi választás. Komoly előnyhöz jut az a versenyző, aki az időjárásnak megfelelő abroncsot szereli fel.

Az élet hasonló helyzeteket produkál. Aki az évszaknak megfelelő abroncsot szereltet fel az autójára, akkor az biztonságosabban, olcsóbban és élvezetesebben autózhat.

Bő 10 éve kezdődött Magyarországon az a trend, hogy nem négy évszakos abroncsokkal próbáljuk "átvészelni" a téli csúszós utakat, hanem téli gumit szereltetünk. Mára már minden gumigyár kínálatában esetenként több mintázatú téli gumi is elérhető. Hogy melyik jó az Ön autójára, mi alapján válasszon? Kérdezze kollégánkat és garantáltan az Ön  vezetési szokásaihoz megfelelő téli gumit szerelünk fel autójára!

Akkumulátor

Akkumulátor

A mai, kényelmesebb életvitelünk egyre több elektromos eszközt kíván meg autóinkban. A megnövekedett számú funkciók, eszközök stabilabb és magasabb szintű elektromos rendszer beépítését kívánják. Ezeknek a rendszereknek a szíve az akkumulátor.

A kényelmi funkciókon túl a motor életre-keltése sem lehet kérdés és mindezt úgy, hogy időjárásunk egyre szélsőségesebb keretek között mozog. A Bosch válasza a megnövekedett igényekre az innováció! Erősebbek, stabilabbak, intelligensebbek az új generációs Bosch akkumulátorok. Ellenállóbbak a szélsőségeknek és tartósabbak elődjeiknél. Egy modern Bosch Power Frame akkumulátort már karbantartani sem kell!

Ablaktörlő

Ablaktörlő

A látás a legfontosabb érzékünk. Azon vitatkozni, hogy egy mozgó járműből ki kell lásson a vezető talán fölösleges is. Azt, hogy hogyan teszi, az már izgalmasabb!

A legtöbb ember számára az ablaktörlő, az ablaktörlő. Az, hogy milyen hatásosan és csendben teszi a dolgát, milyen gyakran kell cserélni ott már nagyobb különbségek mutatkoznak a termékek között. Gondolt már arra, hogy mennyi pénzt költenek a gyártók az Ön tiszta látása érdekében e "jelentéktelen" alkatrész fejlesztésére?

Az alábbi jellemzők alapján lehet egy ablaktörlő minőségét megítélni: közös illesztő, flexibilitás, aerodinamikai határ, rozsdásodási védelem, fagyás védelem, légterelő funkció, felület kezelés, gumi kialakítás. Azért, hogy Önnek ne kelljen ennyi tulajdonságot mérlegelni, ajánljuk a BOSCH ablaktörlőit, melyek a tartós használat mellett a maximális tisztítási teljesítményt garantálják.

 
Fék

Fék

Egy gépkocsi biztonsági rendszerei közül a legfontosabb a fékrendszer. Ugyanúgy, mint minden más eleme a gépkocsiknak az elmúlt 100 évben hatalmas változáson  ment keresztül. Mai nappal már ott tartunk, hogy egy átlag személygépkocsi is különböző, legalább négy járműdinamikai rendszere veszi igénybe a fékek munkáját észrevétlenül. Az egész mindenki számára evidens és magától értetődő.

Beleülne egy olyan autóba amelynek nem bízik a fékrendszerében?

Az igazság az, hogy nem is engednénk. Az állapotfelmérések során a legszigorúbban ellenőrzött részei az autónak a fékrendszer elemei.Amikor a szervizünkből kihajt, 100%-ban megbízhat az általunk karbantartott fékeiben.

A BOSCH Európa első számú fékrendszer gyártója.

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk megkeresi Önt:

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez:

 Igen Nem

captcha
Kérjük írja a szövegmezőbe a képen látható kódot!